Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Lectie de gramatica
     media: 5.00 din 1 vot

Dorim sa fim umili servitori ai domnului Crin antonescu si sa-i dam o mica lectie de gramatica , mai ales ca este coleg de alianta cu un "dottore". Desi parea sa fie calm la declaratia despre invalidarea referendumului, evident ca abia se putea abtine(altfel greseala este si mai grava) si ne spune cu seninatate : “economia afectată de suspendarea lui Băsescu noi nu o inghitem”.


Pai ce o fi aia inghitem? O fi un fel de Copy -Paste de la colegul Vanghelie , asociat nu numai la guvernare ci si la cuvinte inventate?  Sau poate emotiile cu privire la smecheria sugerata de cei de la kmkz.ro cu privire la intepenirea lui la Cotroceni pe scaunul prezidential l-au facut sa uite limba romana? Cine poate sti cu adevarat. Singurul lucru care-l constatam este ca nu prea poate inghiti usor, si nici mesteca, decizia CCR.


Intrebat de parerile guvernatorului BNR Antonescu a raspuns sec : "nici măcar comentariile guvernatorului Mugur Isărescu" nu ma intereseaza. (conform adevarul.ro)


Cu siguranta era vorba de exprimarea plastica a domnului guvernator al Bancii Nationale : "gura bate fundul" si se vede ca singurul care a luat na-na la fundulet este chiar Crin. Daca va fi parasit de Ponta si USL se destrama, este alaturi de Gioana si altii care au vrut mai mult decat merita.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare