Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Scriu Articole
     media: 5.00 din 1 vot

Am inceput ca simplu jurnalist de ocazie la InfoMedia, insa pe masura ce experienta si-a spus cuvantul am ajuns sa scriu articole si pentru alte site-uri sau publicatii. Asta pentru ca scrisul pentru mine este o placere, si in plus am si avantajul de alucra intr-un colectiv inimos si destul de diversificat ca nisa actiune.
Scriu articole pentru altii si pentru a mari veniturile in aceasta perioada de criza. Momentan scriu mai mult in domeniul tehnic, deoarece sunt inginer de meserie, insa evident ca pot scrie aproape despre orice, aceasta trebuie sa fie de fapt o caracteristica pentru orice jurnalist tanar. Nu fac nazuri, insa nici nu sunt dispus sa fac orice pentru a fi pe placul clientului. Prefer clientii seriosi, care stiu ce vor si care deasemenea stiu ce inseamna un articol de caliate si mai ales ce avantaje iti poate aduce dupa publicare.
Pot fi contactat direct pe pagina redactiei , cu mentiunea "scriu articole" sau chiar aici pe aceasta pagina. Trebuie doar sa lasati cerintele , subiectul si date de contact.


Puteti lasa comanda aici
Nu va faceti griji, comanda va fi preluata de omul potrivit in functie de subiectul articolelor, si la fel nu va faceti grija de cantitate, suntem o echipa unita, resuim sa satisfacem si cele mai coplexe cerinte!Comentarii

Daca nu cadeti de acord cu cei de la diaspora, puteti s ama contactati si pe mine cu un mesaj aici, voi fi disponibil si poate mai flexibil in conditii.

Scriu articole prin modificarea unora deja existente! Adica reformulez articole in maxim 24 de ore! Pret 1 euro / 100 cuvinte!
de Scriu Articole in data de 2012-08-02 21:15
Si eu scriu articole in limba rusa, traduc din rusa in romana sau invers , pret 0,50 eurocenti pentru 100 de cuvinte!

Relatii pe email feodosiab@yahoo.com
de Scriu Artticole in data de 2012-08-02 21:17


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare