Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Crin Antonescu ramine presedinte
     media: 5.00 din 2 voturi

Asa cum era de asteptat intr-o tara ca Romania, Crin Antonescu ramine presedinte interimar pana pe 12 septembrie sau poate si pana la Craciun. De fapt, daca e sa pun pariu cu voi, va ramane definitiv, sub o forma sau alata presedintele romanilor.

CCR a amanat decizia de validare a referendumului pana pe data de 12 septembrie , decizie ce seamana izbitor cu cele din justitia rmana cand e vorba de "un om imprtant". Am pus deja pariu cu voi ca Traian Basescu a pierdut definitiv scaunelul prezidential, acum pot sa pun pariu ca vor fi repercursiuni grave din partea partenerilor internationali.

Chiar cred ca nu se mai poate discuta nimic pe acest subiect, in ultimul timp s-a spus cam totul. Cert este ca pe Traian Basescu nu-l mai au lainima dstul de multi ca sa se justifice plecarea sa, iar USL este cert ca ar face orice sa acapareze 100 % din institutiile statului, inclusiv presedentia.

Probabil ca trebuie sa mai trecemodata prinperioada "Iliescu" si poate asa vom invata sa alegem politicieni, prevad zile grele pentru romani. Imprumuturi scumpe, inflatie mare , somaj ridicat. Ramane de vazut daca ma insel sau daca am inteles perfect ce va urma, sa speram ca m-aminselat si ca "interimatul" va fi ultimul hop suportat de romani. Insa evolutia euro (saltul instantaneu la vestea ca se revine la normal,apoi caderea) , semnalele europei imi spun ca din pacate este greu sa ma insel!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare