Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Badea Ciutacu vs Alina Dumitru
     media: 5.00 din 2 voturi

Mascaricii de la Antene Mircea Badea si Victor Ciutacu (Ciutacu este nume predestinat se pare, fiind neam de ciumeci) isi bat joc de Alina Dumitru , unica medaliata de la Jocurile Olimpice de la Londra. Conform redactiei de la InfoMedia , stransa in corpore impotriva celor doi sclerozati (cum altfel poti numi doua mumii care se stramba la TV?) au decis sa le dea o replica la care se spera ca in aceasta saptamana sa adere destula lume , si sa dovedeasca ca nu putem fi batjocoriti la infinit.
Dupa ce s-au straduit sa dovedeasca ca noi, cei din diaspora ar trebui sa nu avem drept d evot la referendumuri, si au lasat pliscul mai moale doar dupa reactiile internationale si datorita fricii ca nu vor reusi sa stranga cei 50 % +1 acum dau far arusine intr-o sportiva de elita, locul doi mondial si al carei palmares ar las amut pana si pe cel mai neavizat in lumea sportului Mircea Badea si Victor Ciutacu o injura public pe sportiva noastra.
Daca ai rabdare si crezi ca cea care a luat prima medalie la JO de la Londra nu merita umilita la un pst de televiziune de doi maimutoi inculti, atunci voteazza demiterea celor doi. Demitereea este evident virtuala, insa le va spune celor doi analfabeti ca nu sunt singuri pe planeta! Si nici in Romania!
Arata ca iti pasa, si ca nu esti carpa celor de la TV!


Rezultate finale Referendum
     media: 3.00 din 2 voturi

In sfarsit avem rezultatele finale la referendumul de astazi 29 iulie 2012. Dupa ce am vazut ca politicienii nu au avit timp in doua zile sa o felicite pe singura medaliata de la Olimpiada de la Londra stam si ne intrebam cam ce au politicienii in cap cand fac astfel de referendumuri.
Politicienii nostri , indiferent de culoarea lor politica isi cam bat joc de noi, asta este opinia a peste 70 % din cei intervievati de InfoMedia . Acum e cazul celor de la USL , dar nu sunt scutiti nici cei de la PDL , doar ca nu despre ei discutam acum. Va veni si momentul lor.
Acum ca avem asa zisele Rezultate finale Referendum , chiar daca numai partiale , si se stie ca prezenta la vot a fost in jur de 43 % , stau si ma intreb: cui a folosit atata taraboi? De ce nu e posibil sa faca o lege de 22 de ani prin care cei de la putere sa aiba puterea si cei din opozitie sa nu o aiba? Si daca azi Basescu nu a cazut , ce vor face cei din USL? Desigur ca domnul Crin Antonescu a zis la nervi ca va iesi din politica, la fel cum a zis si Basescu data trecuta. El se scuza cu rezultatul de la referendumul trecut, dar Crin?
Presupun ca dupa alegerile parlamentare vom avea iar Referendum, ca de , de ce nu au crescut salariile si pensiile pana in iarna? Si de ce PIB-ul e in cadere? Din cauza lui Beau Beau , desigur. Deci votam din nou , JOS Basescu , si tot asa. paradoxul consta in ideea bizara de a face alianta intre dreapta si stanga , deci cam tot ce misca-n tara asta , cei ce vor capitalism voteaza in parte USL , la fel si cei ce vor socialism (sa nu spun comunism) si uite asa avem o majoritate alba-neagra impotriva unui singur om, ales de altfel democratic de trei ori (sa nu zic deja patru ori).


Citeste rezultatele finale si concluziile de la Refrendum


Nu mi-e frica de Beau Beau
     media: 0.00 din 0 voturi

Ultimul slagar romanesc Nu mi-e frica de Beau Beau m-a pus pe ganduri, si nu pentru ca este o capodopera, ci mai degraba un plagiat (in fine unii ii zic parodie) dupa melodia unui copil din Republica Moldova, ci datorita cautarilor pe internet.
Curios este ca cei ce cauta melodia si o asculta (de exemplu pe site-ul de stiri InfoMedia) nu o cauta pe site-uri specializate de muzica, si ne este foarte greu sa deslusim ce anume cauta de fapt. Sa asculte melodia sau sa vada recatiile la aceasta melodie. Mai derutant este ca si comentariile pe toate site-urile care o prezinta sunt putine.
Nu mi-e frica de Beau Beau incearca sa surprinda toate neajunsurile lui Traian Basescu, deci cel puttin teoretic are un caracter politic , evident pus la cale de USL si Voiculescu. Nu criticam initiatorii proiectului de denigrare, este lupta politica la nivelul de cultura romanesc, deci admisibil. Noi analizam cititorii, si daca veti asculta melodia, veti intelege ce vrem sa spunem.
Paradoxal, pe masura ce trece timpul si se gasesc tot mai multe procedee de a lovi in Presedintele suspendat, reactia este inversa, scorulcu care ar trebui sa fie demis, scade. Probabil ca excesul de zel al comunistilor din PSD este exagerat, iar poporul nostru, desi usor de influentat si credul, nu este lipsit de inteligenta cum il cred politicienii din ambele tabere. Este posibil ca exact acest cantec Nu mi-e frica de Beau Beau sa ridice sansele lui Traian basescu la a reveni la Cotroceni!
Exemplul cel mai bn este Gigi Becali, care luat in bataie de joc de toti , nevotat de aproape nimeni , este acum europalamentar, tocmai datorita batjocorii excedentare din presa in cazul inchiderii sale : mai tineti minte Barabas liber ... Becali pe cruce?


Rezultate finale Referendum
     media: 5.00 din 1 vot

Ziua de 29 iulie va ramane multa vreme in istoria Romaniei. Si asta nu din cauza ca Rezultate finale Referendum este un subiect indragit de toti, ci pentru ca are cateva aspecte din care ar trebui s ainvatam ceva.
In primul rand este pentru prima datra cand se reuseste demiterea unui Presedinte, fie ca unii considera asta lovitura de stat, fie ca o considera un exercitiu democratic. Asa cum venirea la putere a lui emil Constantinescu a insemnat prima rasturnare a unui regim comunist "democratic" , demiterea presedintelui , va fi prima actiune de acest gen , post decembrista.
Rezultate finale Referendum este ceva ce va schimba radical structura din Romania, fie ca ne place fie ca nu. Urmarile grave pe care le va acest Hold UP politic cum spunea Cristian Tudor Popescu , vor trebui anihilate cat mai rapid, mai ales ca acum, indiferent de rezultate , Romania va iesi pe locul doi, desi alerga singura.
In cazul in care Traian Basescu castiga (daca se poate numi castigat prin neprezentare) , convietuirea cu USL-ul va fi similara cu cea anerioara cu Tariceanu, sau poate si mai rea. Daca pierde Basescu, atunci USL este prima forta care reuseste dupa Hitler sa rastoarne democratia prin votul parlamentarilor. Cum o dai , tot prost iese.
In final, sa speramca acum, cand avem Rezultatele finale la Referendum , vom invata ceva din lectia pe care ne-am dato singuri! Sa nu fie ca in expreia "mai de la tara" ca ne-am dat cu stangul in dreptul! (Am reusit si o gluma politica , USL este si de stangul si de dreptul)!

UPDATE: In imagine Ponta dupa aflarea rezultatelor finale 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare