Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Badea Ciutacu vs Alina Dumitru
     media: 5.00 din 2 voturi

Mascaricii de la Antene Mircea Badea si Victor Ciutacu (Ciutacu este nume predestinat se pare, fiind neam de ciumeci) isi bat joc de Alina Dumitru , unica medaliata de la Jocurile Olimpice de la Londra. Conform redactiei de la InfoMedia , stransa in corpore impotriva celor doi sclerozati (cum altfel poti numi doua mumii care se stramba la TV?) au decis sa le dea o replica la care se spera ca in aceasta saptamana sa adere destula lume , si sa dovedeasca ca nu putem fi batjocoriti la infinit.
Dupa ce s-au straduit sa dovedeasca ca noi, cei din diaspora ar trebui sa nu avem drept d evot la referendumuri, si au lasat pliscul mai moale doar dupa reactiile internationale si datorita fricii ca nu vor reusi sa stranga cei 50 % +1 acum dau far arusine intr-o sportiva de elita, locul doi mondial si al carei palmares ar las amut pana si pe cel mai neavizat in lumea sportului Mircea Badea si Victor Ciutacu o injura public pe sportiva noastra.
Daca ai rabdare si crezi ca cea care a luat prima medalie la JO de la Londra nu merita umilita la un pst de televiziune de doi maimutoi inculti, atunci voteazza demiterea celor doi. Demitereea este evident virtuala, insa le va spune celor doi analfabeti ca nu sunt singuri pe planeta! Si nici in Romania!
Arata ca iti pasa, si ca nu esti carpa celor de la TV!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare