Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Rezultate finale Referendum
     media: 3.00 din 2 voturi

In sfarsit avem rezultatele finale la referendumul de astazi 29 iulie 2012. Dupa ce am vazut ca politicienii nu au avit timp in doua zile sa o felicite pe singura medaliata de la Olimpiada de la Londra stam si ne intrebam cam ce au politicienii in cap cand fac astfel de referendumuri.
Politicienii nostri , indiferent de culoarea lor politica isi cam bat joc de noi, asta este opinia a peste 70 % din cei intervievati de InfoMedia . Acum e cazul celor de la USL , dar nu sunt scutiti nici cei de la PDL , doar ca nu despre ei discutam acum. Va veni si momentul lor.
Acum ca avem asa zisele Rezultate finale Referendum , chiar daca numai partiale , si se stie ca prezenta la vot a fost in jur de 43 % , stau si ma intreb: cui a folosit atata taraboi? De ce nu e posibil sa faca o lege de 22 de ani prin care cei de la putere sa aiba puterea si cei din opozitie sa nu o aiba? Si daca azi Basescu nu a cazut , ce vor face cei din USL? Desigur ca domnul Crin Antonescu a zis la nervi ca va iesi din politica, la fel cum a zis si Basescu data trecuta. El se scuza cu rezultatul de la referendumul trecut, dar Crin?
Presupun ca dupa alegerile parlamentare vom avea iar Referendum, ca de , de ce nu au crescut salariile si pensiile pana in iarna? Si de ce PIB-ul e in cadere? Din cauza lui Beau Beau , desigur. Deci votam din nou , JOS Basescu , si tot asa. paradoxul consta in ideea bizara de a face alianta intre dreapta si stanga , deci cam tot ce misca-n tara asta , cei ce vor capitalism voteaza in parte USL , la fel si cei ce vor socialism (sa nu spun comunism) si uite asa avem o majoritate alba-neagra impotriva unui singur om, ales de altfel democratic de trei ori (sa nu zic deja patru ori).


Citeste rezultatele finale si concluziile de la RefrendumComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare