Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Rezultate finale Referendum
     media: 5.00 din 1 vot

Ziua de 29 iulie va ramane multa vreme in istoria Romaniei. Si asta nu din cauza ca Rezultate finale Referendum este un subiect indragit de toti, ci pentru ca are cateva aspecte din care ar trebui s ainvatam ceva.
In primul rand este pentru prima datra cand se reuseste demiterea unui Presedinte, fie ca unii considera asta lovitura de stat, fie ca o considera un exercitiu democratic. Asa cum venirea la putere a lui emil Constantinescu a insemnat prima rasturnare a unui regim comunist "democratic" , demiterea presedintelui , va fi prima actiune de acest gen , post decembrista.
Rezultate finale Referendum este ceva ce va schimba radical structura din Romania, fie ca ne place fie ca nu. Urmarile grave pe care le va acest Hold UP politic cum spunea Cristian Tudor Popescu , vor trebui anihilate cat mai rapid, mai ales ca acum, indiferent de rezultate , Romania va iesi pe locul doi, desi alerga singura.
In cazul in care Traian Basescu castiga (daca se poate numi castigat prin neprezentare) , convietuirea cu USL-ul va fi similara cu cea anerioara cu Tariceanu, sau poate si mai rea. Daca pierde Basescu, atunci USL este prima forta care reuseste dupa Hitler sa rastoarne democratia prin votul parlamentarilor. Cum o dai , tot prost iese.
In final, sa speramca acum, cand avem Rezultatele finale la Referendum , vom invata ceva din lectia pe care ne-am dato singuri! Sa nu fie ca in expreia "mai de la tara" ca ne-am dat cu stangul in dreptul! (Am reusit si o gluma politica , USL este si de stangul si de dreptul)!

UPDATE: In imagine Ponta dupa aflarea rezultatelor finaleComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare