Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Nu mi-e frica de Beau Beau
     media: 0.00 din 0 voturi

Ultimul slagar romanesc Nu mi-e frica de Beau Beau m-a pus pe ganduri, si nu pentru ca este o capodopera, ci mai degraba un plagiat (in fine unii ii zic parodie) dupa melodia unui copil din Republica Moldova, ci datorita cautarilor pe internet.
Curios este ca cei ce cauta melodia si o asculta (de exemplu pe site-ul de stiri InfoMedia) nu o cauta pe site-uri specializate de muzica, si ne este foarte greu sa deslusim ce anume cauta de fapt. Sa asculte melodia sau sa vada recatiile la aceasta melodie. Mai derutant este ca si comentariile pe toate site-urile care o prezinta sunt putine.
Nu mi-e frica de Beau Beau incearca sa surprinda toate neajunsurile lui Traian Basescu, deci cel puttin teoretic are un caracter politic , evident pus la cale de USL si Voiculescu. Nu criticam initiatorii proiectului de denigrare, este lupta politica la nivelul de cultura romanesc, deci admisibil. Noi analizam cititorii, si daca veti asculta melodia, veti intelege ce vrem sa spunem.
Paradoxal, pe masura ce trece timpul si se gasesc tot mai multe procedee de a lovi in Presedintele suspendat, reactia este inversa, scorulcu care ar trebui sa fie demis, scade. Probabil ca excesul de zel al comunistilor din PSD este exagerat, iar poporul nostru, desi usor de influentat si credul, nu este lipsit de inteligenta cum il cred politicienii din ambele tabere. Este posibil ca exact acest cantec Nu mi-e frica de Beau Beau sa ridice sansele lui Traian basescu la a reveni la Cotroceni!
Exemplul cel mai bn este Gigi Becali, care luat in bataie de joc de toti , nevotat de aproape nimeni , este acum europalamentar, tocmai datorita batjocorii excedentare din presa in cazul inchiderii sale : mai tineti minte Barabas liber ... Becali pe cruce?ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare