Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Suedia a castigat Eurovisionul 2012
     media: 0.00 din 0 voturi

Am zis ca va vom spune inainte de a se termina spectacolul pe cine a anuntat Infomedia ca fiind castigator: Suedia!

Maine dimineata vom vedea ce mai spunem! Noapte buna si tineti pumnii Romaniei!


Stai alaturi de noi si afla castigatorul Eurovision 2012
     media: 5.00 din 1 vot

Dupa ce Infomedia ne-a pus pe jar, acum va invitam sastati alaturi de noi sa vedem cine va castiga Eurovision 2012. Cei ce vor ghici vor castiga marele premiu!

Stai pe site si afla car este marele premiu pentru cine ghiceste premiantul Eurovision Baku!


Castigatorul Eurovision 2012
     media: 5.00 din 1 vot

Am aflat acum o ora ca reporterii InfoMedia au descoperit cine va castiga anul acesta concursul Eurovision de la Baku , Azerbaidjan . Dupa ce am discutat cu reporterul Mihai Toma de la publicatia online, acesta ne-a dezvaluit ca au strecurat deja informatia pe portalul lor . Am cautat o ora intreaga aceasta informatie, si nu am gasit nimic. Atunci, domnul Mihai Toma, ne-a dat link-ul si spre mirarea noastra , era adevarat. Informatia exista.
Am promis ca nu vom dezvalui cum poate fi gasita , deci ne vom tine de cuvant. In cateva ore vomavea si confirmarea, iar in schimbul tacerii ni s-a acordat exclusivitatea de a dezvalui secretul. Si bine inteles modul cum a fost aflat acest castigator. Ce putem sa va spunem inainte de finala, este ca va fi o mare surpriza.
Am incercat sa-l tragem de limba, despre locurile ce vor fi ocupate de Romania si Moldova, cele de car esuntem direct interesati, insa nu am reusit sa scoatem nimic de la reporterul InfoMedia.
Noi tinem pumnii celor doua tari de limba romana, si daca treceti pe aici (desi ma indoiesc) , lasati pentru posteritate , impresiile dumneavoastra! Cel ce va ghici cu maxim 10 minut einainte de afisarea primei note , castigatorul, va primi o excursie de 3 zile in Ungaria!


Cel mai varstnic membru FaceBook
     media: 5.00 din 1 vot

Rasfoiam azi stirile legat ede Romania. Si nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca romanii mai detin un record. Conform reporterilor de la InfoMedia , cel mai varstnic membru activ pe FaceBook est eo romanca!
Uite ca si la domeniul asta suntem pe primul loc. Nu numai la gimnastica , vanzari de masini ieftine , sau defrisari masive. Ne bucuram pentru doamna din imagine, am vazut ca este o femeie activa desi multi la varsta dumneaiei se plang de pensii mici, si de dureri, pe care nici doamna Suzana nu credem ca le-a lasat la Cluj.
Poate ar urma sa ajungem la alt record, nu numaicea maiin etate doamna din Romania pe un site de socializare, ci si cea cu cei mai multi prieteni! E o provocare pe care o lansam cititorilor nostri!
Banuiesc ca nu e greu de realizat , si daca doamna va reusi sa stranga mai multi fani decat Oana Savoranu sau Florin Salam, atunci cu siguranta ca nu vom mai fi subiectul barfelor si glumelor pe la televiziunile din Franta si Italia! 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare