Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Cel mai varstnic membru FaceBook
     media: 5.00 din 1 vot

Rasfoiam azi stirile legat ede Romania. Si nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca romanii mai detin un record. Conform reporterilor de la InfoMedia , cel mai varstnic membru activ pe FaceBook est eo romanca!
Uite ca si la domeniul asta suntem pe primul loc. Nu numai la gimnastica , vanzari de masini ieftine , sau defrisari masive. Ne bucuram pentru doamna din imagine, am vazut ca este o femeie activa desi multi la varsta dumneaiei se plang de pensii mici, si de dureri, pe care nici doamna Suzana nu credem ca le-a lasat la Cluj.
Poate ar urma sa ajungem la alt record, nu numaicea maiin etate doamna din Romania pe un site de socializare, ci si cea cu cei mai multi prieteni! E o provocare pe care o lansam cititorilor nostri!
Banuiesc ca nu e greu de realizat , si daca doamna va reusi sa stranga mai multi fani decat Oana Savoranu sau Florin Salam, atunci cu siguranta ca nu vom mai fi subiectul barfelor si glumelor pe la televiziunile din Franta si Italia!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare