Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Infractorul roman
     media: 5.00 din 2 voturi

Recent am scris despre infracorul roman , caz studiat de cercetatorii din mai multe tari. Si conform acelui studiu s-a dovedit ca romanul se naste infractor. Nu am crezut ca acest studiu va avea un impact atat de mare pe motoarele de cautare. Am crezut pur si simplu ca e o stire ca oricare alta. Mai ales ca nu dezvaluisem toate amanuntele acestei descoperiri uimitoare.

Romanul este supus unei legi nescrise, indiferent ce face , face o infractiune. Evident , sunt cateva categorii sociale care au fost imunizate la acest flagel. Acestia sunt de exemplu judecatorii, parlamentarii. Prin lege ei au "imunitate" . Deci nu se pot imbolnavi de aceasta boala incurabila.
Si cum ar putea oare un judecator sa fie infractor? Sa fie cercetat ? Nicicum. Ce daca schimba destinul unui om, acesta face puscarie si apoi se descopera ca e nevinovat. Daca are bani , timp si putere nu are decat sa dea statul in judecata si sa ajunga la CEDO si acolo sa primeasca despagubiri. Platite evident de "pungasii" contribuabili, adica de noi, eternii infractori.
Sau un politician! Cum sa fie el inchis , cand el are treaba la parlament.Nu mai zic sa fie el la acel parlament Euro ( aici mereu ma gandeam ca a r trebui s afie ca la masini .. Euro 4 , Euro 5 ) . Nu, e clar , parlamentarul nu poat efi infractor. El este o persoana pasnica, care doarme pe scaunele incomode din parlament, sau si mai rau, nu poate ajunge la sedinte, din cauza problemelor personale. Deci in mod justificat , el trrebuie sa devina milionar. Nu poate fi dat jos pana nu isi indeplineste menirea!
N.r. Vom reveni cu noi dezvaluiri!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare