Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Casa in Ungaria
     media: 5.00 din 2 voturi

De multa vreme am tot scris despre investitii. Asta in cazul in care asa cum ziceam in articolul precedent, esti un "infractor din Romania" , adica ai plecat din tara sa castigi un ban cinstit sau sa deviicetatean al UE sau al altei tarisoare. Romanul castiga bani grei (adica munciti cu greu) , rabda de toate pentru a trai mai bine decat in "lagarul" romanesc. Si apoi ce face ? Se decide sa isi ia o casa , pentru vremuri de batranete. Stiu zeci de cazuri in care emigrantul roman isi cumpara (de multe ori cu un credit pe 20 - 30 de ani) o casa sau un apartament in diverse tari. De ce? Pentru a trai intr-un loc civilizat , cu toate comoditatile demne de mileniu trei. Insa multi nu stiu de ce in Ungaria sunt case mai ieftine. Nu la preturi de nimic , la pretul just , care de obicei acopera strict valoarea constructiei si a terenului. Iar terenurile sunt ieftine in zona rurala.
Da , sunt case la cateva mii de euro , insa acelea sunt din "vaiuga" (chirpici) , trebuiesc renovate , iar o renovare minima si acceptabila te costa 10 mii fara a pune la socoteala manopera. Deci intre a lua o coliba cu 10 mii si a lua o casa acceptabila, din caramida la 20 si ceva de mii , eu cred ca merita sa o iei pe a doua. In prrimul rand , caramida e caramida, in al doilea cele din chirpici nu se asigura sau se asigura mai greu si la sume mult mai mici. Am studiat de exemplu site-ul imobiliar de pe e-4u.info , si am gasit ca ofertele sunt mai mult decat convenabile.
Si inca un avantaj , indiferent ca multi inca sunt Toma necredinciosul , pretul e in crestere, deci investitia e 100 % profitabila. Cine se grabeste, departe ajunge si cumpara o casa la un pret convenabil. Cu strazi asfaltate in localitate, trotuare amenajate , impozite mici , comunitati romanesti destul de mari!
N.r. Vom reveni cu detalii dupa documentari suplimentareComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare