Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Romanul infractor
     media: 5.00 din 1 vot

Un studiu recent al cercetatorilor din Sua si Europa a demonstrat ca romanul se naste infractor. Studiul are la baza cercetari facute in ultimii 20 de ani pe un esantion de 19.043.126 de persoane din 190 de tari. Cel mai bine stau americanii, rusii , nemtii si englezii.

Romanii , conform acestui studiu , se nasc infractori. Acest lucru este confirmat si de autoritatile din tara , dar si de cele din Uniunea Europeana si Statele Unite ale Americii si Canada.

Conform studiului , in clipa in care se naste , romanul , devine infractor. In mod evident ceva din comportamentul sau de nou nascut, al parintilor sau rudelor de gradul I este impotriva legii. O parte din ei nu au asigurare medicala, sau folosesc soft fara licenta. Problema IT a romanului este una din cele mai grave din lume, 99 % din romani neavand licenta pentru mai mult de un program, de obicei acesta este windows-ul car evine preinstalat, insa in rest nimic, fara licenta. Acest lucru a determinat aparitia Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) . Era o decizie iminenta datorita numarului mare de infractori romani.

Datorita acestui comportament infractional al romanului el este tratat peste tot ca atare. Pornind de la administratorul de bloc care urla la locatar ( precis nu a dat datele la apa la timp, sau are construit ilegal in casa o colivie de papagal), continuand cu politistul care-l amendeaza imediat ce l-a oprit in trafic si pana la functionarul consular din Italia sau Republica Moldova.

Peste tot, el este tratat asa cum merita, adica ca un infractor. Altfel nu s-ar putea explicat de ce desi legislatia tarilor prin care circula, inclusiv a sa de bastina , prevede sanctiuni de tip avertisment , acesta nu se aplica niciodata. Si cum s-ar putea aplica un avertisment unei persoane care s-a nascut infractor. Doar lipsa de spatii in puscarii impiedica arestarea lor imediat dupa nastere. Dar odata cu trecerea crizei (in maxim 50 -60 de ani pentru Romania) acest lucru se va rezolva si vom intra cu totii la penitenciar, acolo unde ne e locul. Pana atunci, de voie, de nevoie , facem arest la domiciliu.

Poate credeti ca povestea cu arestul la domiciliu e o gluma sau parabola (literara)! Nicidecum. Este adevarul pur. Nerecunoscut oficial ca si problema inchisorilor CIA din Romania. Ele exista , insa nimeni nu are curajul sa o recunoasca (cel putin asa se spune in mediul jurnalistic international).
Deci , cum spuneam mai sus, romanul este arestat la domiciliu. Si pentru ca unii au bani , atunci pedeapsa se executa sub forma de frig in apartamente, preturi exagerate la curent si combustibili , sau si mai bine , taxe enorme la autoturismele aduse (probabil ilegal) de peste granita (teoretic Germania si Olanda). Daca nu eram arestati, atunci s-ar fi tinut cont de hotararile judecatoresti care declara acele taxe de prima - ultima inmatriculare, taxa de mediu sau cum ii mai spune.

Apoi , infractorul roman incearca sa evadeze din arest si pleaca in lume. Gata , e deja dat in urmarire generala. Autoritatile nu se zbat in privinta fugarilor, ci folosesc tertipuri invatate de la vechiul regim. Toate astea pentru a pune mana pe fugari si ai pune la arest (celula din Romania - proprietate sau inchiriata).

Cum actioneaza? Ii asteapta la Ambasade si Consulate. Pun mana pe documentele lor false - sau ilegale. De exemplu : sa zicem ca fugarul se afla in Italia. Aici , in mod frauduros isi face rost de acte italienesti. Zic frauduros , pentru ca de fapt el mai are un rand de acte romanesti, adica banditul roman, are doua domicilii. Ati inteles? El cauta sa insele autoritatile romanesti, sa le incurce in statistici , si astfel, singurii ne-infractori romani (probabil exonerati de la pedeapsa) , functionarii , politicienii si politistii + cei cu bani, nu isi pot face datoria. Credeti ca nu stiu, nu vor sau nu le pasa ? Gresit, datorita infractorului de drept comun , fugarul, emigrantul .. ei nu pot pune tara pe picioare.

Dar nu toti sunt asa de ingeniosi si fug din arest. Majoritatea stau in Romania. Unde ..... (continuarea studiului saptamana viitoare)Comentarii

Greu de crezut asta:))
de Stiri, Informati IT in data de 2012-05-12 15:21
Greu de crezut asta:))
Ce anume nu iti vine sa crezi?
de diaspora in data de 2012-05-12 19:05


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare