Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Mihaela Radulescu vs Andreea Marin
     media: 5.00 din 18 voturi

Scandalul divelor Mihaela Radulescu si Andreea Marin a ajuns la UNICEF

Conflictul dintre Andreea Marin Banica si Mihaela Radulescu ia proportii fara precedent. Asta in timp ce un copil de doi ani a inceput chimioterapia la Viena.
Totul a pornit de la o campanie umanitara demarata cu cele mai bune intentii de Mihaela Radulescu, dupa ce aceasta aflase ca fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu (solistul de la „Bere Gratis“) sufera de cancer si are nevoie urgenta de bani pentru operatie si tratament. Sumele impresionante strinse in doar citeva zile pentru salvarea copilului au ramas in umbra unui conflict izbucnit intre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania. Andreea Marin o acuza pe Mihaela Radulescu ca a facut campania pentru propria imagine si ca i-a refuzat banii, demarind o campanie impotriva ei. Aceasta spune ca poate fi acuzata de absolut orice, dar nu de fapul ca a vrut sa-si faca imagine pe seama unui copil bolnav.
Marin sustine ca Radulescu ar fi incercat sa o inlature de la stringerea banilor, spunindu-i de vineri dimineata ca s-au strins toti banii: „A doua zi, cind voiam sa merg sa depun pentru mine si pentru Stefan, aveam mesaj de la ea: «S-a strins toata suma, nu mai e nevoie de nici un ban». I-am dat un mesaj inapoi: «Bravo! Daca mai are nevoie dupa operatie, eu pot transfera ce am strins in contul tau! Oricum, faceam asta azi! Daca nu, redirectionez catre alte doua cazuri disperate cu copii la limita, care sint acum inca nerezolvate, de la mine». La care ea imi raspunde: «Da, redirectioneaza, nu mai e nevoie de nici un ban!»“.
Gazda „Surprizelor...“ sustine ca i-a sunat apoi pe cei care-i solicitase sa le spuna sa nu mai ofere banii. Seara a fost sunata de Roxana Iliescu, de la postul B 1 TV, sa-i ofere numarul de cont al Lianei. „In momentul ala, reactia mea a fost: «La ce mai trebuie sa dau contul ala, ca s-au strins toti banii, mi-a spus Mihaela Radulescu». «Cind ti-a zis tie, ca eu am vorbit cu ea acum 5 minute si nu s-au strins», mi-a replicat ea. In momentul acela mi s-a aprins un beculet. M-am suparat foarte tare si am luat hotarirea ca nu pot sa ma bag in mocirla asta, dar nici sa stau deoparte... Am luat decizia sa dau simbata mesajul pe care l-ati vazut. Dupa ce am iesit din emisiune, primisem niste mesaje de la ea...“
Unul dintre ele suna, potrivit Andreei Marin Banica, astfel: „Am observat ca esti dispusa sa faci orice mizerie cind nu mai vezi esenta problemei, ci doar conturul care te intereseaza. Esti cel mai josnic om pe care l-am intilnit vreodata si mi-am cintarit bine cuvintele“. „Ulterior a inceput o campanie impotriva mea“, continua Andreea.
De partea cealalta, Mihaela sustine ca poate fi acuzata de orice, mai putin de rea-credinta in acest caz. Vineri pusese la dispozitia ziarelor deconturile solicitate de acestea si a facut-o inaintea acuzatiilor Andreei, sustine ea, ca sa demonstreze ca s-au depus banii. „Cine a impiedicat-o pe Andreea Marin sa doneze? N-am inchis banca pentru nimeni! N-am lasat-o eu pe Andreea Marin sa depuna bani? Ati vazut vreodata extrase de cont din campaniile umanitare ale Andreei Marin sau alte actiuni de caritate ale fundatiilor din Romania?“, a intrebat retoric Radulescu. Si continua: „Eu stiu ce campanie face Marin, eu ma ocup de una umanitara, de stringere de fonduri pentru salvarea vietii unui copil bolnav de cancer. Scandalul pe care-l provoaca Andreea Marin e atit de jenant incit ma rog sa nu ajunga la urechile Lianei aceasta mizerie, ea are nevoie de gindul nostru bun, de omenie, nu de prostii si de circ. Sint extrem de dezamagita ca singurul om care nu s-a solidarizat cu noi toti e Andreea Marin, ambasadorul UNICEF in Romania. Ma astept ca UNICEF sa ia o atitudine, caci e de neinteles atitudinea lor, prin vocea ambasadorului lor, intr-o campanie pentru un copil bolnav de cancer“.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare