Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Familia.. incotro?
     media: 5.00 din 23 voturi

Ma gandeam sa va intreb?! E cineva divortat? Cu cine au ramas copii, cu mama sau cu tata? Cum decurge relatia cu copilul ramas cu sotia sau sotul tau? Sunt o gramada de probleme ce apar atunci cand o familie se destrama. Chiar si atunci cand nu s-a destramat familia ci a plecat la munca in lumea larga! Voi ce parere aveti? Ce simte un copil atunci cand unul sau mai rau aman2 parintii sunt departe de ei! V-am pus pe ganduri? Nu e retoric topicul., chiar cred ca merita discutat!
Problemele familiale nu sunt ceva fals, sunt cele care ne afecteaza viata zi de zi. E normal sa nu divortezi numai de dragul copiilor? Crezi ca ei nu vad si nu inteleg ca ceva scartaie in casnicie? Si nu sunt afectati? Va inselati! Asa ca hai sa stam de vorba!Comentarii

:-? Buna intrebare! Oare cand vor sti romanii sa se poarte cu copii lor? De necrezut cate astfel de cazuri sunt!
de Nicu Mazilu in data de 2007-10-04 13:55
Noi romanii am uita totate cele bune si sfinte! Numai la bani ne e gandul! Pana cand? :o
Sunt sigura ca va veni si ziua cand se vor cai amarnic toti cei ce si-au lasat copii de izbeliste!
de Diaconu M in data de 2007-10-04 13:57
Nu am inca copii, dar nu sunt de acord sa-ti lasi copilul si tu sa pleci in strainatate. E drept ca te gandesti ca pleci pt el, sa muncesti si sa vii acasa cu bani sa-l poti creste. Si pleci cu gandul ca stai un an, si din unul se face doi, si din doi trei si asa se intampla ca revii acasa dupa 5 ani, si copilul zice mami bunicii.

AMi bine stai acasa si ajuta-l emotional, ajuta-l sa inteleaga lumea si oferai dragostea parinteasca. Conteaza atat de mult! Ii demonstreaza ca dc are vre-o problema, are la cine veni, cui cere un sfat si nu ii e frica ca singura persoana care are grija de el (bunica) ar putea muri maine.
de emilia in data de 2007-10-24 16:32
Emilia, tu asa vezi lucrurile, dar tu unde esti? in romania sau in afara ei? E usor sa spui ca merge si fara bani sa-ti cresti copilul, dar cu 10 milioane pe luna e greu, iar copilul sufera cand vede ca altii au si el nu. Si sufera cand spui ca aia nu ii poti cupara, si nici aia, si tot asa. E clar ca dragostea e mai importanta, dar si saracia omoara spiritul. Cel mai bine este sa nu fie ceva permanent, aceasta plecare sau cu timpul sa iei copilul langa tine. Si sa nu stai afara numai ca sa strangi cateva mii de euro pe an, ci sa poti cladi apoi un viitor, fie el in tara sau in afara ei! :-?
de Sanda in data de 2007-10-24 16:41


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare