Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Voronin nu vrea consulate româneşti la Cahul şi Bălţi
     media: 5.00 din 30 voturi

Voronin nu vrea consulate româneşti la Cahul şi Bălţi
Duminică 26 august 2007, 06:35

Tensiunile dintre Bucureşti şi Chişinuă se amplifică. Preşedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin , a anunţat ieri că cele două consulate româneşti de la Bălţi şi Cahul nu vor mai fi deschise. Şeful statului moldovean a spus că nu a promis niciodată că aceste consulate vor fi deschise şi a acuzat autorităţile de la Bucureşti că plătesc diferite persoane ca să facă lobby pentru unirea Republicii Moldova cu România. Preşedintele moldovean, Vladimir Voronin, a făcut aceste declaraţii ieri seară în cadrul unei emisiuni televizate. Voronin pare să fi uitat că la începutul anului, mai exact pe 16 ianuarie 2007, spunea clar că la Bălţi şi Cahul vor fi organizate în regim de urgenţă două consulate. Astăzi, însă, preşedintele moldovean spune că nu a promis nimic.
"Am putea fi socati daca in ultimii 150 de ani moldovenii din Romania si-ar fi uitat statul, nu ar mai tine minte cum se numeste cu adevarat limba lor, ar fi dat uitarii faptele eroilor lor, nu si-ar mai aminti nici de Dimitrie Cantemir , nici de Vasile Alecsandri, nici de Mihai Eminescu , nici de Ion Creanga, nici de Mihail Sadoveanu. Dar ei nu au uitat", a comentat presedintele moldovean.
Surse : Realitatea.net si cetatean.ro Citeste toata stirea aici!Comentarii

Acest fapt a avut loc demult.Farsa cu deschiderea consulatelor la Balti si Cahul e iarasi o farsa preelectorala a PCRM. Pazea fratilor ca cineva vrea voturile Voatre si nicicum nu vrea sa Va faca viata mai usoara!!!
de Buburuza in data de 2008-07-08 10:58


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare