Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Tarife mai mici pentru roaming
     media: 5.00 din 26 voturi

Tarife mai mici pentru apelurile în străinătate

Sâmbătă 25 august 2007, 11:59


Începând de astăzi, companiile de telefonie mobilă introduc treptat noile tarife de roaming. Orange a anunţat că, de astăzi, va percepe 49 de eurocenţi pe minut pentru apelurile către statele Uniunii Europene şi 24 de eurocenţi pentru apelurile primite pentru cei care se află în străinătate.

Vodafone România va introduce noile costuri din 29 august, când apelul efectuat în afara graniţelor va fi tarifat cu 48 de eurocenţi pe minut. Pentru apelurile primite în roaming, în spaţiul Uniunii Europene, clienţii Vodafone România vor beneficia de tariful unic de 24 de eurocenţi.

Compania Cosmote va pune în aplicare noile tarife pe 30 august. Astfel, un apel efectuat în Uniunea Europeană va fi tarifat cu 49 de eurocenţi pe minut, iar un apel primit cu 24 de eurocenţi.

Noile tarife au fost stabilite în conformitate cu cerinţele Uniunii Europene. Anterior acestor modificări, tarifele pentru apelurile efectuate în ţările Uniunii Europene variau între 1,39 dolari pe minut şi 3,39 dolari, în funcţie de zonă.
Sursa: Realitatea TV


Comentarii

:-c Super veste, in sfarsit am intrat cu dreptul in UE! Era un dezastru pana acuma cu tarifele astea de roaming, nu putei sa stii daca te cauta cineva, nu puteai sa suni, ce mai era un calvar! Bravo mai "diaspora" esti baiat (sau fata =d> ) de treaba si de nadejde!
de Doru in data de 2007-08-25 15:21
4565 de vizionari unice!!! Mai mai mai! e de bine , vizitez destul de des blogul vostru si intradevar noutatile sunt super. Ne scuteste de a mai cauta pe net. Un bravo si de la mine! 8->
de Sandutzu in data de 2007-08-25 15:28
Ei oameni buni!! 8->
Super veste dupa atatea vesti proaste. Bravo! De cand asteptam sa putem si noi vorbi la preturi rezonabile la mobil, credeam ca roamingul e numai pentru Bekali si Tariceanu! ~:>
de Kojak in data de 2007-08-25 15:39


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare