Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Au inebunit Romanii?
     media: 5.00 din 26 voturi

De multa vreme, de cand sunt plecat de acasa m-am obisnuit sa citesc ce spun comunitatile romanilor aflate departe de casa. printre ele se afla una pe care nu o voi numi - am inceput sa ma indoiesc ca mai pot fi numiti romani! Multe lucruri le-am trecut cu vederea, e normal ca omul sa aiba idei proprii, sa aiba credinta proprie, sunt adeptul libertatii aproape depline!
Dar asta a fost peste masura! In chiar zilele in care Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Prea Fericirea Sa patriarhul Teoctist nu se racise bine, e acuzat de "fascism" ca membru al legionarilor din Romania! Nu stiu ce fel de Roman mai e acela care da cu pietre intr-o zi de doliu national ! Indiferent de ceea ce crezi , in adancul sufletului , nu poti sa te cobori atat de jos incat sa lovesti un om aflat in sicriu in asteptarea coborarii sale in mormant!


Oare atat de mult ne urasc acele semintii care ne vorbesc limba, care au trait candva pe aceste pamanturi? Oare sa nu fie adevarat ca ar trebui sa te feresti de moarte de astfel de "musafiri".

Ma opresc aici caci simt ca iau foc, si nu mai pot fi obiectiv! parerea voastra care este??Comentarii

[-x nu stiu despre ce comunitate de romani vorbesti, dar sunt sigur (sper macar sa fie asa) ca asa ceva nu exista! Care roman, nu ma refer la cetatenie ci la cel ce se simte roman, fie ca bunicul sau a fost nascut in Romania, fie ca el insusi s-a nascut in tara noastra ar putea face asa ceva! ~X(
de Doru in data de 2007-08-04 13:20
%-( Nici nu vreau sa vorbim despre asa ceva! Asa ceva trebuie s afie o confuzie, o provocare, nici eu nu stiu pe ce forum ai gasit asa ceva, dar sunt absoluit sigura ca numai un anti- roman, un anti- semit ar putea face asa ceva!
>:/ Sa vina aici cei ce au curajul sa sustina ca asa ceva este marac "omeneste" posibil! [-x
de Simona in data de 2007-08-04 13:24
[-( Ha, Ha , Ha! pai voi nu mai stiti cum sunt unii care atunci cand i-am primit in Romania erau tare mandrii ca se pot numi ROMANI, iar cum au gasit oportunitatea de a o sterge de unde au venit , au inceput sa improaste cu noroi?! Credeati ca veti scapa de comunism asa usor? Iata mostenirea pe care ne-au last-o! Acum ne luptam sa ne apara pana si conftatii aflati pe catafalc!
de Gingis Han in data de 2007-08-04 13:39
#-o Mai copile, mai! Tu pe ce lume traiesti? Asta numesti tu noutate? :)>-
Se vede ca ori esti prea tanar, ori prea naiv! La ce te asteptai? Daca ar dispare acest mod de a ne batjocori a celor de diverse religii si etnii, ar fi pace in lume! Si asta nu se vrea! Au fost invatati de mici sa ne desconsidere si sa ne ia in ras, asa ca... fii mai calm dragul meu ca e mai bine.. si pentru cei din jur, ... si pentru tine! [-x
de Diana in data de 2007-08-06 20:29


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare