Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Românii nu mai primesc card european de asigurat, de la 30 iunie
     media: 5.00 din 29 voturi

Sâmbătă 07 iulie 2007, 03:41
Românii care au solicitat cardul european de asigurat ce le permite să beneficieze, ca turişti, de servicii medicale de urgenţă în ţările europene, vor primi un document provizoriu numit certificat european de sănătate din cauza expirării contractului dintre CNAS şi firma ce produce cardurile.Aceste documente au mai fost folosite şi la începutul anului, drept o măsură provizorie, care să permită românilor ce trebuiau să părăsească ţara în primele săptămâni ale anului, să beneficieze de statutul de asigurat european, până la producerea şi distribuirea primelor carduri.În primele şase luni ale acestui an au fost eliberate peste 8500 de carduri europene de asigurări sociale, în Bucureşti. Aceste certificate sunt gratuite, au o valabilitate şase luni şi vor ţine locul cardului de sănătate până în momentul în care Casa Naţională de Asigurări de Sănătate va prelungi contractul deja existent, sau va organiza o altă selecţie de oferte.
Sursa: NewsIn
Pentru stiri viziteaza periodic RealitateaComentarii

%%- Asta e norocul nostru al romanilor, cum apare o lege cum ceva se modifica, ceva scartaie, si tot asa la nesfarsit.
E adevarat ca lucrurile acasa s-au mai schimbat in bine, dar privind de aici, de la mii de kilometrii parca se misca cu viteza melcului!
Sa fie oare efectul doppler?? 8->
de Diana in data de 2007-07-10 13:23
8-} Liderii astia au ceva in cap?? Ma indoiesc! Nimic din ce e rau nu ma mai mira, noi cei din diaspora tragem toate ponoasele, orice borcan se sparge in capul nostru! ~X(
Cand vom primi si vesti bune de acasa?? :-t
de george in data de 2007-07-10 18:15


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare