Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Andreea M contra Radulescu M
     media: 4.94 din 33 voturi

Interesanta e lumea show-bizz-ului! Ma uitam zilele trecute pe google dupa informatii despre vedetele TV din Romania!
Ghici ce am gasit? Cateva poze interesante cu Andrea Marin - banica Jr si Mihaela Radulescu . Nu pun decat 2 poze zic eu care spun totul, doar ca sa ai succes trebuie si putina reclama. He, he, nu le fac eu lor reclama dar ma gandeam sa va mai distrez putin dupa atata politica si vesti proaste despre schimbarile climatice. fetele oricum par pregatite pentru canicula. au deja garderopa pregatita.


Va las pe voi sa puneti note si sa apreciati calitatea celor 2 protagoniste. Eu va anunt pe aceasta cale ca suntem de acord sa primim in randurile noastre editorialisti mai destoinici decat prezentul, pentru inceput pentru a fi moderator nu trebuie decat sa ne anuntati printr-un mesaj pe unul din cele 2 forumuri a caror adresa o gasiti in blog, sau daca nu va descurcati un simplu click aici!

Puteti sa ne trimiteti numai textul pe email, noi il vom posta si vom scrie cine anume l-a scris, si vom posta toate datele pe care autorul le doreste a fi facute publice.

Dar sa nu uit a 2 poza!

Pana va hotarati priviti pe cele doua dive ale televiziunii , nu-s de lepadat
Sau sunt?? Cine stie? Un lucru e cert, noi va asteptam pe forum si blog, romani de oriunde va aflati nu stati deoparte!Comentarii

buna sunt michelle sunt super pozele feliciteri.
de michelle in data de 2009-03-18 17:50


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare