Diaspora romana
Despre noi cei plecati de acasa

Vola.ro

 

Tatuca a vorbit
     media: 5.00 din 33 voturi

Aseara "tatuca" Iliescu ne-a "incantat" cu opiniile sale politice din nou. Cei drept dupa mult timp. Dupa ce a re-multumit minerilor pentru operatiunea"Mineriada" pentru operatiunile civice de salvare a "democratiei" de la inceputurile guvernarii sale "ne-oficiale" - spun asa deoarece nici dupa 17 ani nu-si da seama ca a avut 3 mandate in loc de 2, primul zice domnia sa ca "nu se pune" - a revenit la subiectul zilei : Demiterea lui Base! Domnia SA considera ca si toti cei 322 ca orice vot pentru Base nu este impotriva celor care l-au suspendat ci doar un vot pentru presedintele - suspendat (iata ca deja a mai intrat in vocabularul politic din RO o expresie -suspendat alipit de alte cuvinte). Cum oare sa-i mai suportam pe politicienii astia parsivi din RO, oare cati ani mai trebuie sa mai treaca (ce-i drept raposatul Silviu Brucan le-a dat romanilor 25 de ani de chin in profetiile sale) pana cand vor avea si ei un minim de bun simt? Sper ca nu mult! Ce observ la toti opozantii suspendatului este ca ei se considera mai presus de noi, muritorii de rand! Adica daca suntem cu ei - suntem destepti, daca nu (S.B.) stupid people!
Cine ne lumineaza si pe NOI, mancatorii de paine ai lui Dan Voiculescu , carnea de tun a lui tariceanu si fraierii lui "Nea Nelu"!Comentarii

:-? Mare e gradina ta ... :-"
Te uiti si te minunezi de ce sunt oamenii in stare, parca nu conduc o tara de oameni ci de vite, cand privesti la ei deja ai impresia ca Becali, si altii ca el sunt mici copii pe langa "vitele" ce ne hotarasc soarta!
:-w Ca veni vorba de Becali, el macar a facut ceva ce va ramane si dupa ce el nu va mai fi, un om simplu cu multi bani care nu poate sa taca- asta e parerea mea!
de Teodora in data de 2007-05-16 09:55
:"> Oare noi cei din Franta cu cine sa votam? :-"
Ii felicit insa pe basarabeni ca au un reprezentant de frunte la Paris si anume pe Cecila Sarcozy al carui bunic este originar din Balti.
de Prietenul lui lescar in data de 2007-05-16 10:25
b-( MAi da Comunistii astia au margini??
=d> Bravo admine, vad ca esti destul de activ pentru unul plecat asa departe de "casuta noastra, cuibusor de nebunii".
|-) Parlamentarii ca de obicei dorm pe scaunele lor confortabile din "odioasa cladire" construita din sudoare!
de Pretnar din ITaliA in data de 2007-05-16 10:30
>:/ Veniti la vot si astfel vom arata ceea ce vrem, numai asa putem sa facem cunoscuta opinia noastra in mod eficient, altfel nu facem decat sa "vorbim vorbe"!
%-( Cei care ar trebui sa auda... sa destupe urechile!
de Un prieten din Modena in data de 2007-05-16 10:42
VORBELE DE AUR A ZIMBARETULUI SIND REZULTATUL SCOLILOR INALTE PE CARE LE-A FACUT LA DOI PASI DE TINE ADMIN,LA MOSCOVA......TATUCA ION ILICI ILIESCU AR FACE BINE SA ISI VADA DE BATRINETILE LUI SI SA IL RECITESCA PE PREFERATUL SAU KARL MARX,DACA NU ARE ALTA OCUPATIE...DUPA ANI DE ZILE DE GIVERNARE SI MANDATE DE NU LE MAI STII NUMARUL ( CEL PUTIN EL) ACUM S-AU GASIT EI CA STIU TOT SI CA DACA O SA VINA EI CE BINE O SA NE MEARGA IAR ROMANIA O SA DEVINA PERLA EUROPEI....MA SI VAD CHINUINDUMA SA MA STRECOR PRINTRE AMERICANII CERSETORI DE VIZA IN RO,SAU PRINTRE MAI STIU EU CE ALTE NATII A UNIVERSULUI CARE CER AJUTOR NOI SUPERPUTERI FINANCIARE A MAPAMONDULUI...
IN CONCLUZIE MERGETI LA VOT PT CA UN LUCRU BINE FACUT ESTE CEL FACUT CU MINA TA....
IAR CA UN RASPUNS LA MESAJUL LUI ZIMBARILA: HAI SICTIR... MAI ANIMALULE....
de D79 in data de 2007-05-16 20:53


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Romanii din Germaniavizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare